ADIYAMAN / MERKEZ - Kayatepe İlkokulu

May

AFAD tarafından ilkokul öğrencilerimize yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiş ve öğrencilerimizin doğal afetlere karşı bilinçli bireyler olmaları hedeflenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Müdürümüz, müdür yardımcılarımız,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende yazı, şiir okundu. Gösteriler yapıldı.

Mrt

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı, köy okullarına ziyaretleri devam ediyor.

Kayatepe İlk/Ortaokulu

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın @ramazanasci, Kayatepe İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek, yüz yüze eğitime devam eden öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

@tcmeb

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilere deprem öncesi ve sonrası için neler yapabilirler konusunda bilgi verildi.

Mrt

Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ömer Faruk Güneş okulumuza ziyarette bulundu. Öğretmen arkadaşlarla görüşüp öğrencilerle iletişim kurdu.

Kas

10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren,Türkiye'nin kurucusu ve ilk ATATÜRK anısına her yıl tutulan ulusal yastır.

10 Kasım günleri saat 09.05'te çalan siren sesleriyle birlikte Türkiye genelinde 2 dakika süreyle Atatürk anısına saygı duruşuna geçilmektedir. Ardından TBMM binası önündeki bayraklar hariç, Türkiye'deki tüm resmi binalarda bayraklar, yas göstergesi olarak yarıya indirilir.Anıtkabir'de bulunan bayraklar diğer günlerde hiçbir sebeple yarıya indirilmez. Bayrağın sürekli çekili bulunmadığı yerlerde, bayrak önce göndere çekilir; daha sonra da yarıya indirilir.

Okulumuzda Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla tören gerçekleştirildi. ATAMIZ saygı, sevgi, minnet, özlemle anıldı...

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Kutlamaları İçin Tören Düzenlendi.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri tarafından Rezip Köyü velileri ziyaret edilerek, toplum sağlığı için önemli olan aşı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü vesilesiyle tören düzenlendi. Okul Müdürü, Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende günün anlam ve önemine dair yazı şiirler okundu.

Mrt

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem öğretmenler kurulu toplantısı covid sebebiyle sosyal mesafemizi koruyarak okulumuzun koridorunda gerçekleşti. Gündem maddeleri konuşuldu, belirli kararlar alındı. Yeni dönemin sağlıkla, verimli bir şekilde gerçekleşmesi temennilerinde bulunularak toplantı sonlandırıldı.